Η Logo στην εκπαίδευση: Μια κοινότητα πρακτικής και μάθησης

Μαθαίνω - Κατασκευάζω - Συνεργάζομαι - Επικοινωνώ

Διαγωνισμός Καλών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης - Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη: “Μοιραζόμαστε σχολικές πρακτικές για την αειφορία”

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Διαγωνισμός Καλών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης - Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη: “Μοιραζόμαστε σχολικές πρακτικές για την αειφορία”

Ώρα: Μάιος 14, 2017 στις 6pm έως Μάιος 18, 2017 στις 7pm
Θέση: Αθήνα
Τύπος εκδήλωσης: διαγωνισμός καλών εκπαιδευτικών πρακτικών
Οργάνωση: πρόγραμμα SAME WORLD
Πρόσφατη δραστηριότητα: Μάι 14, 2017

Εξαγωγή σε Outlook ή iCal (.ics)

Περιγραφή εκδήλωσης

Διαγωνισμός Καλών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης - Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη: “Μοιραζόμαστε σχολικές πρακτικές για την αειφορία” - Υποβολή πρακτικών έως τις 18 Μαΐου!

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και  αποτελεί το εθνικό σκέλος του  Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού My classroom plays sustainably: 1st SAME WORLD European Contest for Good Practices in Environmental Sustainability Education  που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος SAME WORLD (www.sameworld.eu), ευρωπαϊκού έργου που έχει την υποστήριξη του ΥΠΠΕΘ.  Για την Ελλάδα, ο διαγωνισμός διενεργείται από το ΙΤΥΕ «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ».

 

Το βραβείο για την καλύτερη Εκπαιδευτική Πρακτική σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο είναι ένα τετραήμερο ταξίδι για όλη την ομάδα εκπαιδευτικών και μαθητών που συμμετείχαν στην υλοποίησή της (έως 30 άτομα), στην πόλη Sintra της Πορτογαλίας, τον Οκτώβριο του 2017, με πλήρη κάλυψη των εξόδων (μετακίνηση, διαμονή και γεύματα), συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής της ομάδας στην 3η Διεθνή Συνάντηση του προγράμματος SAME WORLD.

 

Η υποβολή των πρακτικών γίνεται μέσω του Πανελλήνιου Αποθετηρίου “Φωτόδεντρο - Ανοιχτές Εκπαιδευτικές Πρακτικές” στη διεύθυνση http://photodentro.edu.gr/oep/  (η είσοδος γίνεται με λογαριασμό Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου @sch.gr).

Το πλήρες κείμενο του διαγωνισμού και τα σχετικά έγγραφα (κείμενο διαγωνισμού και φόρμα υποβολής) είναι εδώ: http://photodentro.edu.gr/oep/sameworldcontest_gr.html

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: 18η Μαΐου 2017.  

Πίνακας σχολίων

Σχόλιο

Απάντηση στην πρόσκληση για τον/την Διαγωνισμός Καλών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης - Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη: “Μοιραζόμαστε σχολικές πρακτικές για την αειφορία” να προσθέσει σχόλια!

Γίνετε μέλος του Η Logo στην εκπαίδευση: Μια κοινότητα πρακτικής και μάθησης

Μπορεί να παρευρεθώ (1)

Σήμα

Γίνεται φόρτωση...

Είστε νέο μέλος στο δίκτυο;

Σας προτείνουμε να προχωρήσετε στα παρακάτω:

1. Συμπλήρωση του προφίλ σας. Παρακαλούμε κάθε μέλος να προσθέσει φωτογραφία στο προφίλ του/της ή στο "Η σελίδα μου", αλλά και να συμπληρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία σε αυτά, για να γνωριστούμε καλύτερα.

2. Προσθήκη φωτογραφιών.

3. Προσθήκη βίντεο.

4. Συμμετοχή σε μια ή περισσότερες ομάδα/ες του ενδιαφέροντός σας.

5. Συμμετοχή σε μια ή περισσότερες συζήτηση/εις του ενδιαφέροντός σας.

6. Συμμετοχή στη συζήτηση Γνωριμία μελών δικτύου για να γνωριστούμε καλύτερα.

7. Προσθήκη συζήτησης/σεων του ενδιαφέροντός σας (αν δεν υπάρχει/ουν ήδη).
Παρακαλούμε, η εκκίνηση νέων εξειδικευμένων συζητήσεων, να μην γίνεται στο φόρουμ των γενικών συζητήσεων, αλλά στο φόρουμ της αντίστοιχης ομάδας. Πχ για ένα θέμα σχετικό με Η Logo στο Δημοτικό, η συζήτηση θα πρέπει να εκκινηθεί στο φόρουμ της ομάδας αυτής. Αν δεν υπάρχει αντίστοιχη ομάδα και νομίζετε ότι πρέπει να δημιουργηθεί, προχωρήστε στη δημιουργία της!

8. Προσθήκη καταχώρισης/εων ιστολογίου.

9. Προσθήκη ομάδας/ων του ενδιαφέροντός σας (αν δεν υπάρχει/ουν ήδη).
Για επισημάνσεις, απορίες, ερωτήσεις, πληροφορίες επικοινωνήστε με την Κατερίνα Γλέζου.

© 2018   Created by Κατερίνα Γλέζου.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης