Η Logo στην εκπαίδευση: Μια κοινότητα πρακτικής και μάθησης

Μαθαίνω - Κατασκευάζω - Συνεργάζομαι - Επικοινωνώ

Εθελοντική συμμετοχή σε έρευνα - Ερωτηματολόγιο για τα μέλη του Δικτύου "Η Logo στην εκπαίδευση: Μια κοινότητα πρακτικής και μάθησης"

Στο πλαίσιο εκπόνησης Πτυχιακής Εργασίας, στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών, τέθηκε ως στόχος της μελέτης μας η διερεύνηση του βαθμού συμμετοχής και αλληλεπίδρασης, καθώς και των στάσεων και απόψεων των μελών του Δικτύου "Η Logo στην εκπαίδευση: Μια κοινότητα πρακτικής και μάθησης".

 

Για το σκοπό αυτό, καταρτίσαμε το ερωτηματολόγιο στον ακόλουθο σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/1TBzILVXdxBH6M82e51Svchgdy52LSZE_Sw... , το οποίο στοχεύει στην αποτύπωση και ερμηνεία κρίσιμων παραμέτρων για την περαιτέρω ανάπτυξη του Δικτύου "Η Logo στην εκπαίδευση: Μια κοινότητα πρακτικής και μάθησης".

 

Σας παρακαλούμε θερμά όπως διαθέσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας (10'-15') και συμπληρώσετε, το συντομότερο δυνατόν, με αντικειμενικότητα και ειλικρίνεια το ερωτηματολόγιο (επιλέγοντας τον παραπάνω σύνδεσμο), του οποίου η συμπλήρωση παραμένει ανώνυμη.

 

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την πολύτιμη συνεισφορά σας στη διεκπεραίωση της έρευνάς μας.

 

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Τσαγγούρης

Δέσποινα Κοντογιώργη

Προβολές: 176

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η εξέταση της πτυχιακής μας εργασίας με θέμα: Μελέτη βαθμού συμμετοχής και αλληλεπίδρασης των μελών του δικτύου «Η Logo στην εκπαίδευση: Μια κοινότητα πρακτικής και μάθησης».


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την καθηγήτριά μου Κατερίνα Γλέζου για την πολύτιμη βοήθειά της στην ολοκλήρωση αυτής της εργασίας. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε σε όλα τα μέλη του δικτύου μας «Η Logo στην εκπαίδευση: Μια κοινότητα πρακτικής και μάθησης» για την συμμετοχή τους στο δίκτυο, καθώς και για την συμμετοχή τους στην εθελοντική έρευνα - Ερωτηματολόγιο που είχε ως στόχο τη διερεύνηση του βαθμού συμμετοχής και αλληλεπίδρασης, καθώς και τις στάσεις και απόψεις των μελών του δικτύου "Η Logo στην εκπαίδευση: Μια κοινότητα πρακτικής και μάθησης".

Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους κ.Τριανταφύλλου και κ.Λουτριανάκη για τις συνεντεύξεις που μας έδωσαν στα πλαίσια της εργασίας μας.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Τσαγγούρης

Δέσποινα Κοντογιώργη

RSS

Σήμα

Γίνεται φόρτωση...

Είστε νέο μέλος στο δίκτυο;

Σας προτείνουμε να προχωρήσετε στα παρακάτω:

1. Συμπλήρωση του προφίλ σας. Παρακαλούμε κάθε μέλος να προσθέσει φωτογραφία στο προφίλ του/της ή στο "Η σελίδα μου", αλλά και να συμπληρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία σε αυτά, για να γνωριστούμε καλύτερα.

2. Προσθήκη φωτογραφιών.

3. Προσθήκη βίντεο.

4. Συμμετοχή σε μια ή περισσότερες ομάδα/ες του ενδιαφέροντός σας.

5. Συμμετοχή σε μια ή περισσότερες συζήτηση/εις του ενδιαφέροντός σας.

6. Συμμετοχή στη συζήτηση Γνωριμία μελών δικτύου για να γνωριστούμε καλύτερα.

7. Προσθήκη συζήτησης/σεων του ενδιαφέροντός σας (αν δεν υπάρχει/ουν ήδη).
Παρακαλούμε, η εκκίνηση νέων εξειδικευμένων συζητήσεων, να μην γίνεται στο φόρουμ των γενικών συζητήσεων, αλλά στο φόρουμ της αντίστοιχης ομάδας. Πχ για ένα θέμα σχετικό με Η Logo στο Δημοτικό, η συζήτηση θα πρέπει να εκκινηθεί στο φόρουμ της ομάδας αυτής. Αν δεν υπάρχει αντίστοιχη ομάδα και νομίζετε ότι πρέπει να δημιουργηθεί, προχωρήστε στη δημιουργία της!

8. Προσθήκη καταχώρισης/εων ιστολογίου.

9. Προσθήκη ομάδας/ων του ενδιαφέροντός σας (αν δεν υπάρχει/ουν ήδη).
Για επισημάνσεις, απορίες, ερωτήσεις, πληροφορίες επικοινωνήστε με την Κατερίνα Γλέζου.

© 2022   Created by Κατερίνα Γλέζου.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης